To impress

Har spenderat senaste timmen framför tven och idol. Jag har inte följt det särskilt bra i år, tyvärr. Tycker det är roligast när de som fått guldbiljetter ska visa sig värdiga och får riktig konkurrens. Men tiden och intresset har liksom inte funnits. Men idag så satt jag iaf bänkad. Och vad gör man om man inte hängt med i karusellen? Jo, man går in på youtube och kollar på alla intressanta audtions där istället. Ett klipp på en tjejs audition skulle jag kunna sätta på repeat en tag framöver. Det är en söt tjej och bra låt, hon sjunger bra och allt sånt där. Men det allra bästa med hennes audtion är hur j*kla imponerad juryn blir. Att den här 16åriga tjejen kommer dit och och överträffar alla förväntningar med en egenskriven låt, det är det bästa, och så coolt. Jag blir liksom glad inombords att se den här tjejen göra något så bra.
Nog pratat, ta en titt själv istället.

Ett kök

Med egen/ny lägenhet kommer också inrednings och möbelbehovet. Köksbord är prio ett och jag har redan börjat kika runt en del. Jag har fastnat lite för transparenta stolar. Skitsnyggt ju. Dock är ju de snyggaste varianterna även de dyraste. Men i mitt huvud så känns det ändå helt OK med ikeas stolar också.

Just nu är jag sugen på det här. Alltså bordet + transparenta stolar + lampan. Frågan är ju om det är lika snyggt i verkligheten som i mitt huvud. Så brukar tyvärr inte fallet vara.

Såhär snyggt har Petra Tungården med sina stolar (där i bakgrunden så ser man typ). Dock så är de ju av den lite dyrare prisklassen.


Now what?

Jag sörjer. Jag har sett klart alla avsnitt av den bästa serien jag någonsin sett. Jag grät till och med en tår eller två när allt slutade så lyckligt i sista avsnittet. Men nu är det tomt, vad ska jag se nu? Och vad ska jag fördriva tiden med?

Jag känner mig som ett litet barn som tappat bort sin favoritnalle... :(

Men jag tänker inte berätta vilken serie det är, alldeles för pinsamt. Haha.

Dog av garv när jag såg det här i min lilla ljusskål

Det ser ut som en kyckling! HAHA!


Happy!

Vi fick lägenheten! Inflytt 1 december! Åh, vad bra det känns!

Såhär glad känner jag mig just nu!


Nu är det mycket på en och samma gång...

... men så länge det är mycket bra saker (som det är i det här fallet) så har jag verkligen inget emot det! Jag kan glatt meddela att Jonny har fått jobb och att vi även har varit på visning på en jättefin lägenhet som med största sannolikhet blir vår. Eller ja, tydligen så skulle någon annan också komma och kolla men den människan kan ju bara fara och flyga liksom.

Men för att sudda bort det falska självförtroendet så blir jag faktiskt ledsen om vi inte får den. Den var så mysig och bra läge, billig, nära till ica (!!!!!), relativt nära till stan och allt möjligt så det skulle vara så tråkigt om det inte blir vi som får den.

Hur som det blir den lägenheten eller inte så har ju Jonny fått jobb iaf och det är fantastiskt roligt tycker jag! Synd att jag jobbar i helgen bara, annars hade det blivit ut och fira.

Nu ska jag fixa något att äta. Typ rostade mackor, har ingen ork att ställa mig och laga något.

Over and out.

Lite trevligt ifrån helgen

Måste få visa min "fina" inslagning av Idas paket. Paketet som för övrigt innehöll 3,2 kilo/15 stora marabouchoklader. Rosa + orange = sant.


Ni vet Spåkulan på facebook? Den har (typ) aldrig fel. Och såhär såg spådomen ut för Ida igår. Alltså dagen efter hon fick all choklad av oss. Så coolt!


I had some cleaning to do.

Gud så skönt det är att ha städat! Har donat runt lite i min egna takt här hemma med Bruno Mars låt "the lazy song" nynnandes på läpparna. Och nu mår jag så himla bra! Har tänt lite ljus och väntar på att kycklingen ska bli klar i ugnen. Väldigt harmoniskt om jag får säga det själv. Eller som Maria Montazami skulle säga: Vad är det där för glänsande själ som kommer? Det är ju du! Du som har städat hemma!

Och såhär ser 3 kronorsskålen ut med ljus i, en viss skillnad eller hur?


What a beautiful day

Åh, vilket härligt väder det är ute idag! Helt underbart med sol :) Dessutom är det lördag, jag är ledig och ikväll blir det fest. Känns som det är väldigt goda förutsättningar för den här dagen.

Förutom det så har jag blivit besatt av wordfeud. Har suttit sen jag vaknade med det där j*kla spelet.

Här är mitt Maria Montazami armband mamma gav mig, tyvärr är det för stort men lite roligt är det allt!


Yes.

Har haft ständig huvudvärk sedan i måndags, trevligt va? Börjar bli lite bitter.

En sk. bildbomb


Tänkte väl att det var dags att dela med mig av lite bilder. Helt ovärda bilder egentligen men jag tycker det är kul att visa ändå, hihi.

Bilden här över föreställer iaf min fina lilla bricka jag köpte på loppis för 20 kr. Dock tror jag att tanten blåste mig eftersom jag i efterhand har kommit på att den stod på ett bord där allt var halva priset på. Sånt blir jag sur på. Inte för pengarnas skull utan själva principen.

 

Och såhär ser det ut på bordet framför mig just nu. Eller typ. Hann äta upp muffinet innan jag hann skriva inlägget men i stort sett. Tänkte att jag skulle prova vaniljte eftersom att jag är så såld på vaniljlatte, det var OK, men inte mer än så!

 

Kunde inte låta bli att lägga vantarna på den här underbara lilla handkrämen idag. 59 kr på kicks. Luktade underbart och gav mig silkeslena händer. Och själv förpackningen var oerhört söt. Den var inte det enda jag fick med mig hem idag, men jag skäms lite över mitt shoppande så jag tänker inte avslöja något mer än så. Usch, vad jag shoppar. Men nästa månad lovar jag mig själv att det inte ska bli lika mycket. Grejen är den att jag har fått snåla hela mitt liv och inte kunnat köpa saker jag velat ha så jag tror kompenserar en hel del. Jag har låtit det vara så nu ett tag men nästa månad ska jag bli LITE striktare. Och nu har jag skrivit ner det vilket betyder att jag måste hålla det. Good!

 

Här har vi en dålig bild på min present till min kära syster som fyllde 18 år i fredags. Visst var presentsnörena fina? Det var pinsamt roligt att välja färger. Längtar tills jag får slå in något igen så att jag har en anledning att hitta blir roliga färgkombinationer till snörena. Haha, herregud vad jag är lättroad. En av mina bättre egenskaper.

 

Den ser inte mycket ut för världen på den här bilden, men tänk levande ljus i den så blir det himla fint måste jag säga. Och priset? 3 kr på loppis. Tyvärr var det ju inte jag som fyndade den här gången utan mor min :)

 

Tuff bild som Jonny har tagit från vardagsrumfönstret.

 

Lilly får avsluta de här randombilderna. Tööööt va? Jag säger faktiskt töt också. Sånt där trevligt bebisspråk pratar jag med våra katter. Roland blir till Loland. Loland tööööt brukar jag säga. Så löjlig är jag, hihi.


Har det mysigt med en sovande katt i knät

Jag har så mycket skojigt att skriva och trevliga bilder att visa (har dock inte tagit korten än) men tyvärr har jag en utslagen miniatyrkatt i knät som jag inte har hjärta att flytta på. Det innebär ju att det inte blir några bilder att visa och utan bilder blir det inget roligt att skriva så det får helt enkelt vänta. Eller jag kan ju förståss visa kläningen jag har beställt från nelly!


Jackie Dress SEK 349, Cutie - NELLY.COM


Godmorgooooon

Sitter och äter min lilla frukostmacka, solen lyser in genom fönstret och lugnet kunde inte vara mer påtagligt i lägenheten. Bläddrar igenom facebookuppdateringarna lite bara för att ha något att göra medan hjärnan håller på att vakna till liv efter en god natts sömn. Snacka om att den gjorde det när jag av okänd anledning tryckte på play när jag råkade stöta på det här klippet.....


I'm a hustler!

Moahahaha! Älskar min "smarthet"! Jag har nämligen varit på ljusparty idag hos min kära kollega Mirjel. Jättetrevligt btw. På detta ljusparty var det en enda doft som jag verkligen föll för, banan (såklart). Men det är väl klart som korvspad att just den ljusdoften inte gick att köpa för mig utan bara för värden eller värdinnan. Men HA-HA-HA, vad hittar inte jag på tradera om inte ljust dessa ljus med banandoft. Me so happy!

Beställde iaf någon sorts doftolja som jag hoppas ska ge lägenheten en lite trevligare doft än den som katterna ger den.

Nu vill Jonny att jag ska kolla på film med honom så det är vad jag ska göra :)


Känner ingen press på att skriva intressanta inlägg här inte

Ångest! Måste det finnas dåliga dagar? Tyckte lite synd om mig själv så jag tröstshoppade en poncho. Har ju suktad efter en så länge nu (2 veckor? haha) så nu fick det följa med en hem.

Nu ska jag göra lidlpannkakor. Det är pulver i en flaska som man häller mjölk i och sen häller på stekpannan. Det är SÅ mycket godare än det låter. Väldigt mycket godare!

Min poncho fast i fel färg :)


Historian bakom fotot

Jag kom på en grej jag glömde ta med när jag skrev inlägget om mina händer igår. Jag bad nämligen Jonny att ta bilden på min hand eftersom han ändå satt brevid och det vart lite svårt med vänsterhanden. Och efter han då tagit kanske tre exemplariska bilder så granskar han dem med kritisk blick och säger att det inte går att ta en bra bild på mina händer för att de är för skrynkliga! Det tyckte jag både var oerhört komiskt och lite upprörande. Okej, mest komiskt faktiskt! Hihihi, jag har skrynkliga händer! ^^,

Det var alltså det jag ville komma fram till. Lika viktigt som vanligt!

Idag är ingen vanlig dag

Eller den är ganska vanlig faktiskt FÖRUTOM att Lilly har namnsdag idag!


Man lär sig någon nytt om sig själv hela tiden!


Enligt denna artikel så är jag:

- man
- blivande alkoholist
- duktig på att bygga muskler & sporta
- gjord för att spela instrument

och eftersom jag nu tydligen är man är jag dessutom:

- väldigt framgångsrik på londonbörsen
- väldigt attraktiv hos kvinnor!

Sådär lagom pigg idag...

Jobbhelg avklarad på bmb. Drygaste människorna vid mitt bord både fredag och lördag som spiller sina drinkar och blir arga på mig. Det är tur att man har så härliga kollegor som gör det hela mycket roligare! :)

Så idag är det söndag och jag är helt ledig. Eller helt ledig är jag inte, har en hel del jag måste få gjort. Sådana roliga saker som att frosta av frysen, tvätta och handla. Om jag får upp arslet ur soffan det vill säga. Wish me luck!

OMG OMG OMG!

Jag har nyss gjort världens fynd! På riktigt alltså, slår man upp to good to be true i en ordlista så finns det här erbjudandet där. För att komma till saken så har jag köpt presentkort på Nelly på 900 kr för 300 kr!!!

Hur bra?! Och för mig som skulle klicka hem ett presentkort där passade det extra bra för, hihi.

LÄNK HÄR!


Såhär såg jag ut för ett par minuter sedan. Föreställ er den här minen plus rubriken på detta inlägg så har ni den fullständiga upplevelsen utav min glädje.

RSS 2.0